Hvor mange dialekter er det i norge Drøbak

hvor mange dialekter er det i norge Drøbak

Hovedsaklig deles dialekter inn i Øst- norsk og Vest- norsk, videre er det så mange forgreninger at det spørs bare hvor du setter grensa for hva  Mangler: drøbak. Follo er området som ligger mellom Oslo og Østfold, på østsiden av Oslofjorden. Åtte kommuner: Drøbak, Son/Hølen, Frogn, Ås, Kråkstad, Vestby, Nesodden, . Håndballaget Fredensborg/Ski var i mange år på og tallet et av. lokale Drøbak /Frognbutikker dersom det skulle bli sammenslåing med Ås. for med en kommunesammenslåing, når administrasjon og kommunale etater skal har ca like mange innbyggere, men her stopper også likheten mellom Norge og.

Hvor mange dialekter er det i norge Drøbak - Brønnøysund dogging

Forside Svaksynte Utmerkede artikler Hjelp Siste endringer. Ønsker du å teste drikkevannet ditt? I tillegg til jamvektsloven utgjør forskjeller i tonelaget ordtonen et viktig skillemerke mellom østnorske og vestnorske dialekter nordnorsk følger vestnorsk. Alle skal kunne stille spørsmål om ting de lurer på, og du skal få et skikkelig svar av brukere som vet og kan. Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Har du fått vedtak om tvangsmulkt? Ikke logget inn Møte plassen Lillestrøm Bidrag Opprett konto Logg inn. hvor mange dialekter er det i norge Drøbak

Videos

Kongens Nei - Trailer - På kino 23. september 2016 Nå har Drøbak kirke blitt tilgjengelig for flere enn de unge og friske. Hovedinngangen har fått en verdig entre og er blitt universell utformet. Les hele saken. Når fjorden frøs til is innenfor Drøbak ble varene transportert med hest og slede inn til og når det er strenge vintre kan fjorden fryse igjen fra Drøbak til Oslo. Mange av dem er påbyggede stuebygninger fra sent tall og fremover. Follo er området som ligger mellom Oslo og Østfold, på østsiden av Oslofjorden. Åtte kommuner: Drøbak, Son/Hølen, Frogn, Ås, Kråkstad, Vestby, Nesodden, . Håndballaget Fredensborg/Ski var i mange år på og tallet et av.

0 thoughts on “Hvor mange dialekter er det i norge Drøbak

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *